Ékszerjavítás: Üzletünkben az ékszerek szakszerű és teljes körű javítását is vállaljuk, rövid határidővel. Ezen kívül: Kőpótlás, kőcsiszolás, vésés, fotógravírozás, címervésés akár drágakőbe is, monogram készítés...

Ékszerkészítés: A Zoë Ékszerszalonban ékszerek készítését is vállaljuk. Ötvöseink nagy szakértelemmel és pontos munkával dolgoznak. Készítünk ékszert az ön egyedi elképzelése alapján vagy katalógusainkból választott modell után. Akár a mi általunk biztosított aranyból vagy az Ön elhasznált, megunt ékszereiből. A kiválasztott ékszerekbe drágaköveket is kérhet a kedves vásárló. A legkedveltebbek pl. a briliáns, a rubin, a zafír, a smaragd, a gránát, a korall, a kék topáz és a citrin... Megéri ékszert készíttetni, hiszen így a tört arany nem vész el, csak átalakul egy értékes, maradandó darabbá!
Tekintse meg kínálatunkat, kérje árajánlatunkat*.
Figyelje ékszerkészítési akcióinkat!

*Díjszabásunk: Az elkészített termék, ékszer árát az ékszerben lévő arany súlya, az ékszerrel kapcsolatos munkálatok, a kövek és azok minősége stb...szabja meg, ezért egyedi árkalkulációval dolgozunk.

 

     

 

info@zoeekszer.hu
Tel.: +36 20 95 66 999

Webshop: ekszerszalon.com